VALLVIVA.El festival de los sentidos.

14/07/2021

VALLVIVA

El festival dels sentits 15 i 16 de juliol

El municipi de la Vall d’en Bas, a la comarca de la Garrotxa acollirà la primera edició del “VALLVIVA, Festival dels sentits”. Un festival de música, amb una ambiciosa programació, que inclou artistes amb projecció nacional i internacional.

El plat fort del Festival, girarà al voltant de la música, tot i que l’organització vol dur l’esdeveniment més enllà i oferir una proposta per omplir els sentits dels seus participants.

Les activitats es desenvoluparan en un entorn idíl·lic i de gran harmonia, concretament a la finca de Les Brides situada al municipi de la Vall d’en Bas. Els assistents podran gaudir de l’experiència del festival, activant tots els seus sentits: respirant en un entorn natural de gran bellesa -OLFACTE-; escoltant ofertes musicals d’artistes nacionals i internacionals -OÏDA-; tastant una oferta culinària de primer nivell amb elaboradors i productors de la comarca de la garrotxa amb reconegut prestigi internacional servit pel restaurant Les Cols de Fina Puigdevall i Martina Puigvert-GUST-; sentint el tacte de la natura, la gespa, les flors, les plantes que ofereix l’espai -TACTE-; i visualitzant espectacles atractius i emotius on la llum i el color del capvespre també en seran protagonistes -VISTA-.

Vallviva Festival dels Sentits no té cap afany de lucre i cedirà tots els beneficis a la Fundació A. Bosch de NOEL, pel finançament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.
La fundació Albert Bosch està dedicada a impulsar projectes d’investigació mèdica infantil. Actualment, junt amb la Fundació Aladina i la Fundació Small, promouen un projecte d’acondicionament i humanització de la zona d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Una ambiciosa proposta que permetrà millorar les àrees d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques i la Unitat de Transplantaments de Medul·la Òssia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Informal i elegant. Gran marques per a un gran festival.
Informal i elegant. Gran marques per a un gran festival.